Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Byte av format. Snart.

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments..


Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning.


V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på Färingsö med diverse löst folk. Många blev väldigt imponerade av min solbränna. Skarpa linjer drar till sig blickar.


Landade på +11h i totalen för veckan bara. Lite klent.


V.22: Tog tag i mig själv på ett bättre sätt denna vecka. ~21h inklusive två vilodagar. Avslutade veckan med Falkenloppet, andra tävlingen på cykel. Solen sken och värmde bra vilket medförde en bättre bränna. It's all about the bränna.


V.23: Lugnare vecka tidsmässigt. Köttade mer högintensivt. Blev 4st cykelpass;

  • Onsdag: 5st maxbackar á 1minut (backen vid bushållplatsen Askrikevägen), rullade ner bakvägen ca2'45'' + en kort Epilog på 9'07''. Allt på pendlarMTBn.
  • Torsdag: Återigen en tur efter jobbet på MTBn (den har ju iaf stel framgaffel och slicks). Blev en lång Epilog på 12'37'' och en kort på 8'50''. Skaplig fart för att vara på en så sketen hoj med lite luft i. Har kört långa på 12.05 som bäst, fast då med tempohoj. Kanske finns lite tryck ändå.
  • Lördag: Testcykel! Hoppade på Dunbergs 828a efter en dag med lite mat och mycket jobb. Planen var 4x4'/4' @400w. Efter första kändes det tungt och segt, efter andra något bättre, efter tredje rätt skapligt och på fjärde körde jag 5min istället.Safeade på kadensen och låg väl mer på 101-102 som oftast, och då det sitter en 53-klinga på cykeln blir det lite mer watt. 2% mer än mot en 52a som är standard. Blev en 1min:are på 500w också. Nöjd med utfallet.
  • Söndag: 4h i ösregn. Kommentarer överflödiga.

 
ANNONS
 
Ingen bild

UlfA

18 juni 2010 22:21

När är snart? Skynda! :)

 
Alf

Alf

21 juni 2010 09:05

ehh...ja, jag är rätt seg av mig, men förhoppningsvis denna vecka. håll ut!

http://alf.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Av Olof Södergård - 6 april 2010 20:55

Okej. En mindre sammanfattning av miniträningslägret som ägde rum på Gotland följer här nedan.   Mån 29/3: Tuff tuff med båten från nynäs. Första dagen var installation i casa Norén. Huset beläget i Fridhem vid Högklint, några kilometer söder om ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se