Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Träning ger trötta ben

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.


Gjort denna vecka:


Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu.)


Tisdag: Testcykel (det regnade ju ute) och roddmaskin. 4x10'/3' av styrkeintervaller på 310, 310, 315, 315w. Kadensen var <50rpm och på sista gick jag ned till 40-45rpm. Överlag god känsla faktiskt. La in 10st igångdrag om 5-7'' efteråt. Totalt 1h40min.


Gick sedan direkt efter ned till gymmet och parkerade mig på en Concept2-maskin. 2000m uppvärmning på 8min och därefter huvudpasset, 5x1000m/2-3' vila (3:33.4 - 3:32.2 - 3:31.6 - 3:29.6 - 3:24.6). Första roddpasset sedan DM i mars. Gick över förväntan. Toppade pulsen på 187. Flåsigt och syrligt precis som det ska vara.


Onsdag: Cykling till Prinsen, därefter cykling till Ekerö för plåtning till en viss cykeltidning. Lallade runt en del där på en väldigt dyr cykel, och när vi var klara trampade vi vidare. Fick ganska bråttom hem och var då tvungen att bomba satan. Körde på tempohojen, så fort gick det. Totalt 4h10min + en massa lallande.


Torsdag: Distans med Prinsen, Pentonen och Mattias (tror inte att han något smeknamn?). Körde ut mot värmdö och åkte genom en massa ställen som jag inte vet namnen på. Anyways så kom vi fram till färjan mot Rindö och därefter till Vaxholm. Totalt 4h07min med en rätt god fart bitvis. Vill minnas att jag inte åt något samt endast drack någon deciliter vatten. Det kändes av på jobbet sedan.


Fredag: Vila.


Till detta tillkommer en massa transportcyklande hit och dit varje dag i blandade intensiteter.


Imorgon ska det regna hela dagen. Då tänker inte jag cykla utomhus iaf.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Av Olof Södergård - 6 april 2010 20:55

Okej. En mindre sammanfattning av miniträningslägret som ägde rum på Gotland följer här nedan.   Mån 29/3: Tuff tuff med båten från nynäs. Första dagen var installation i casa Norén. Huset beläget i Fridhem vid Högklint, några kilometer söder om ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se