Direktlänk till inlägg 6 maj 2010

Återförening med en gammal vän

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22

Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.


Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel och tyckte det behövdes. Cyklade in till GIH på 20min med vinden i ryggen och barbent. Väl i labbet riggade jag upp en 839:a med tillhörande atteraljer. Jag har till exempel en sadelstolpe som jag kittat upp med en Fysik Arione-sadel ständigt redo. Det är viktigt att sitta skönt.


Efter en gedigen uppvärmning startade jag igång med styrkeintervallerna.


Pass: 4x10'/3'


Effekt: 300w, 305w, 305w, 305w


Kadens: 45-50, sista 42-47


Känsla: inte helt hopplöst


Efter det rullade jag i 10min innan nästa övning, som bestod av igångdrag från stillastående.


Pass: 3x5x5-7'' P=start 1', SP=2'


Effekt: 400w (blir rätt tungt att dra igång på en 839:a, iaf för mig)


Kadens: kom upp i 120-130 tror jag


Trodde benen skulle vara trögare än vad de var faktiskt. Hade bra flyt hela vägen och det kändes kontrollerat. Alltid roligt att få göra någonting annat. Cykla ute i flera timmar i all sin ära, men det kan bli rätt träigt ibland. Fick ihop totalt 1h45min på testcykeln och sedan var det bara att cykla hem igen. 21min tog det. Imorgon ska jag stå upp i 8h igen. Börjar bli bra på det.


 


Jag kan tillägga att det var väldigt varmt inne på labbet. Om det nu inte framgår av bilden.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Petter

13 maj 2010 09:46

Fint köttat. Ska du köra några cykeltävlingar framöver?

 
Alf

Alf

17 maj 2010 09:48

tackar. körde min första tävling igår. mer info inom kort!

http://alf.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Av Olof Södergård - 6 april 2010 20:55

Okej. En mindre sammanfattning av miniträningslägret som ägde rum på Gotland följer här nedan.   Mån 29/3: Tuff tuff med båten från nynäs. Första dagen var installation i casa Norén. Huset beläget i Fridhem vid Högklint, några kilometer söder om ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se