Direktlänk till inlägg 15 april 2010

Sent om sider kom så bilder

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.


Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.


   

Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är en vanlig syn bland mer motionärsutövande cyklister, men i vissa sällsynta fall även bland mer etablerade diton. Båda benen i backen, raka spända armar samt en glad uppsyn är karaktäristiskt för denna sorts cykelhäng. Ett fett no-go.


Här är ett häng för den mer stilmedvetne cyklisten. En fot iklickad i pedalen och sitta vilandes på ramen. Notera de avslappnade armarna och det mer likgiltiga ansiktsuttrycket.


   

En så kallad cyklist i aktion.


Den medvetna idrottsutövaren är också någa med att fylla på förråden efter en lång dag med träning. En kladdkaka som denna innehåller de två viktigaste näringsämnena, fett och socker. De där färgglada bären är mest till för dekoration. Alldeles för många vitaminer och dylikt för den medvetna. 


Lite om det, nu till idag. Cyklade 5h10min med Dunberg under dagen. Skapligt väder, halvjobbiga vindar. Hade personligen ett rätt så skapligt tryck i pedalerna och det kändes helt okej mest hela dagen. Uthålligheten verkar vara på gång. Nu behövs det nog en del fart för att det ska bli roligare. Kan logga in ytterligare 26min idag då jag cyklade i rask takt till jobbet för morgonmöte. Pulsen steg i takt med ökad trafik i stan. 


Nu känner jag mig aningens stekt i ansiktet efter all sol. D-vitamin är bra har jag hört.

 
ANNONS
 
Ingen bild

R

20 april 2010 23:00

bugar för stiltipset, kombinationen Cervelo samt likgiltigt ansiktsuttryck är det jag fasar för mest på vägarna.
Fejkar punka varje gång.

 
Ingen bild

PerM

22 april 2010 14:47

Jag gillar din bloggbakgrund.Hmmmmm...:) Ja är man bara medveten om sina poser är det mesta förlåtet, men inte, om man inte vet.

 
Ingen bild

BjörnE

22 april 2010 21:32

Finn fem fel ur triathlonsynpunkt

1. strumpor på
2. Skoöverdrag på
3. ingen tempobåge
4. västen för otajt
5. Hög fälg endast bak

Vinner jag en trisslott nu!

 
Ingen bild

Alf

6 maj 2010 23:21

@R - fejkpunka är bra skit.

@PerM - ja visst är den vacker. prexis.

@BBjörn - ingen topp och hotpants heller. du vann ett 5h-pass med en massa igångdrag, branta backar och svängar. grattis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 6 april 2010 20:55

Okej. En mindre sammanfattning av miniträningslägret som ägde rum på Gotland följer här nedan.   Mån 29/3: Tuff tuff med båten från nynäs. Första dagen var installation i casa Norén. Huset beläget i Fridhem vid Högklint, några kilometer söder om ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se