Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Det ligger tomhylsor i parken

Av Olof Södergård - 6 april 2010 20:55

Okej. En mindre sammanfattning av miniträningslägret som ägde rum på Gotland följer här nedan.


Mån 29/3: Tuff tuff med båten från nynäs. Första dagen var installation i casa Norén. Huset beläget i Fridhem vid Högklint, några kilometer söder om Visby.


Tis 30/3: Själva träningen inleds. Jag och Erik trampar runt på cyklarna i dryga 5h. Första distanspasset sedan september för min del. Ni kan utifrån det räkna ut känslan i kroppen efteråt.


Ons 31/3: Ensamdistans i mestadels soligt väder. Lallade runt i 4h30min innan jag var nöjd. Bajsiga ben, men vad ska man göra.


Tor 1/4: Denna dagen ägnade jag mig åt att trampa en lite längre sväng. Dryga 6h totalt där de sista minuterna var rätt väggade. Mucho trött i mer eller mindre hela kroppen nu. Fick klyva vinden alena idag med. Kvällen ägnades åt barhäng på Munkkällaren (endast oalkoholhaltiga drycker för min del).


Fre 2/4: Hårdslöade hela dagen. Skönt att ligga i horisontalläge och suga upp lite träning.


Lör 3/4: Ny långpanna. Dryga 6h zu tage där Erik anslöt sista 2h. Precis som jag trodde så kändes kroppen mycket mer responsiv idag och jag hade bra med tryck i benen hela vägen. Kom hem helt oväggad. Påskaftonen till ära drog vi in till stan och åt en trerätters på Munken följt av klubbhäng till 0100 ungefär. Nytta med nöje.


Sön 4/4: Jag och Erik teamade upp med två SCT-triathleter för en liten tur. Triathleterna gillade att ligga på ett sträck och växeldra istället för att få vind på näsan hela tiden. Farten således högre vilket mina aningens mera bajsiga ben ogillade lätt. Triathleterna hade också en förkärlek till att fika. Försökte avstyra det hela, men gav mig till slut. 18min-stopp blev det (kort enligt dem). Cirkus 4h35min samlades till potten idag.


Mån 5/4: Sista träningsdagen var också den i särklass tråkigaste. Grått, mulet, halvblöta vägar, småkyligt och allmänt blä. Fick sällskap av Erik i alla fall. Körde de planenliga 4h. Detta årtiondets tråkigaste pass. Lyckades dock klämma ur mig några attacker mot slutet.


Tis 6/4: Uppstigning okristligt tidigt, 0510. Hemfärd med färjan och åkte från en ö till en annan. Nu är jag trött i kroppen och har babianröv. 


Träning in alles: 30h21min effektiv tid över sju dagar inlusive en vilodag. Mängdrekord enligt mina anteckningar. Tror det blev 900km någonting i distans för den intresserade.


Planen inför lägret var just 30h på 6 träningsdagar inkl. 1 vilodag och det genomfördes enligt plan. Klapp på axeln och kakpoäng för det.


Bildbevis kommer att uppladdas. Förhoppningsvis inom några dagar.

 
ANNONS
 
Per J.

Per J.

8 april 2010 19:34

Snyggt upplägg av träningslägret, ni måste ha sett halva Gotland! Men jag skulle inte kalla 30h för mini (i så fall blev vårt ett micro eller kanske milli).

http://topp10-2010.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

alf

15 april 2010 21:10

Jo, det blev en del sightseeing från sadeln. Dock inte alltid överdrivet njutbart.

Mini = 1 vecka. Medel = 2v. Mucho = >2v. Enligt mina definitioner.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se