Direktlänk till inlägg 4 april 2010

Längesedan vi sågs

Av Olof Södergård - 4 april 2010 22:23

Japp, bloggtorka deluxe. Är för närvarande på Gotland och bedriver det årliga påskträningslägret. Har blivit en del träning tror det eller ej. Rapport om detta kommer inom någon dag. Oroa er inte.


Nu blir det en extremt fettig och kladdig kladdkaka som avrundning på kvällen. Med grädde och glass. Because I'm worth it.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Floppis

6 april 2010 19:04

Är du fet nu då? Efter en hel mars månad i Monte Groda är "man" iallafall fet, jävla bufféfläskarläger. Nu blir det cyklistdeff...

 
Ingen bild

Alf

6 april 2010 21:52

Du skulle bara veta. Långa dagar i sadeln följdes av enorma matorgier utan dess like. Ska klippa ihop en liten middagsbilddagbok inom kort när jag har samlat ihop allt material.

Monte Groda lät dock najs.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se