Direktlänk till inlägg 9 mars 2010

Hungern är min vän

Av Olof Södergård - 9 mars 2010 22:27

En upplyftande morgonjogg väckte en från den dvala jag befann mig i. Innan frukost som vanligt. Avvek från trottoaren och sprang i spåret bort till Grönsta. Väl där började trampa längs 4km-spåret. Riktigt bra underlag, packat och fint. Såg en vältrampad stig i ögonvrån och tyckte den såg väldans skoj ut. Snurrade runt mitt i skogen ett tag innan jag fortsatte på spåret och tillbaka hem. Pördigt väder idag igen. Göttigött. Dryga 44min tog det och pulsen var nästan densamma från igår, 137/161. Stoppade sedan i mig en mastig frukost, men höll ändå igen med tanke på rejset på lördag. Kan handla om gram där.


Dagens tvåa bedrevs på trainern. Körde ett simpelt och lätträknat pass om 4x10'/2'. Inga konstigheter och det kändes faktiskt skapligt. Som vanligt när det är trainer står radion och pumpar ut sköna P3-vågor. Snittpulserna landade på 145, 149, 152, 153. Helt inom zonen. Totalt en 77min tror jag.


Har faktiskt inget övrigt att berätta. Ingen och inget att gnälla på idag tyvärr. Jaja, får leta upp nya störningsmoment under morgondagen.


Nu ska jag gå och lägga mig hungrig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se