Direktlänk till inlägg 6 mars 2010

Du sa att rädslan den går över

Av Olof Södergård - 6 mars 2010 22:07

Jaha. Lördagkväll. Svennetittat på Melodifestivalen. En grande fruktsallad i ventrikeln. Snart gå och knyta sig. Trött i huvud, axlar, knän och tår...typ.


Spolar tillbaka till imorse. Uppstigning alldeles för tidigt. Alf gillar inte när det är tidigt, och således än mindre när det är för tidigt. Det var en sådan där "varannanlördag" vilket innebär inomhuscykling på Bosöns oval. Mellan klockan 08-10 trampade vi innehållandes 8x8'/2'. Aningens svajigt och onödigt jobbigt i början. Är fortfarande för feg i kurvorna. Vågar inte trampa med kraft då skallen säger att jag kommer slå i pedalerna då. Dum skalle (alternativt dumskalle). Jaja. Efter några åttor hittade jag ett bättre flyt. Gick på tunga växlar i början, men petade i två snäpp lättare efter ett tag. Kadensen ökade då givetvis och det blev ett bättre "flow" (tackar Adde för uppmaningen). Passet var ganska lagom jobbigt. Brände lite i benen mot slutet. Jag slösar dock på tok för mycket energi i växlingar och allt vad det är. Teknik är inte min starka sida. Konstigt då jag kört så mycket testcykel... Bra skit att ta sig igenom dessa pass i alla fall. För mig mest på det mentala planet. Skyndade mig att duscha för att sedan bege mig in till jobbet på fastande mage. Det första jag gjorde när jag äntrade butiken var att sätta matlådan på värmning samt svepa två redbull. Därefter var jag människa igen.


De flesta av de andra asen i laget åker imorgon till Mallorca på träningsläger i två veckor. Själv är man kvar i moddens och isens mecka. Kul för dem. Verkligen. Har hört att testcykel är kul.


Dessa fräsiga puppor har nu inkommit till butiken. De ligger dock fortfarande ouppackade i lådor tills vidare. Trevlig färg och skön sko för snabbare träning/tävling eller varför inte på stan.


 

(Blev en timme styrketräning på kvällen också)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se