Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

Kladdig svullst

Av Olof Södergård - 26 februari 2010 22:51

En dryg vecka har passerat sedan sist. Så kan det gå. Träning har dock bedrivits, ni behöver inte oroa er för det. Hårda pass har varvats med mjuka pass, långa pass har varvats med korta pass und så weiter. Har kännt mig piggare i kroppen denna vecka. Detta beror troligen på att jag ändrat om strukturen en aning. Har kortat ned totaltiden på kvalitétsdelarna (men istället kunna köra flera dagar i rad med bra ben), lagt in lugnare pass (istället för att bara köra kvalité) och fått bättre disciplin på den lata kroppen. Hoppas på god feedback från wattmätaren framöver.


Dagens pass inleddes kl 20.25 ikväll och varade i en dryg timme. Seg i skallen efter en lång dag, men ville inte banga att träna efter kladdkaksorgien på jobbet. Johanna hade varit duktig och bakat inte bara en utan TRE(3!!!) kladdkakor med mer eller ännu mer fett och socker i. Omöjligt att motstå för en slasktratt som jag. Förrädiskt gott var det i alla fall. Blodsockret var därför en berg-och-dalbana under hela dagen. Det faktum att Red bull-mannen hade varit där och dumpat en platta gjorde inte saken bättre. Skönt att man är ledig i helgen. Spenat blir nog glad över detta då han inte var glad att jag hade gått ner några kilon sedan i höstas. Pajjade hans mätningar på vilosyreupptag samt basalmetabolism då det grundades på min vikt vid biopsitillfället. Han sa att jag skulle ringa när jag hade blivit fet igen, hehe. Har dock inga planer på det då jag laddar för fullt inför DM i rodd och sub-75kg då är ett måste.


Tillbaks till passet. För att få tiden att gå fortare (bildligt inte bokstavligt) körde jag 3x(15''-15'')/5' på lagom belastning, inte överdrivet lätt men inte grisjobbigt. Trampade på i distansfart på vilotiden. Tiden flög iväg och jag hade såå roligt. FIck ihop min timme och klämde en kopp gröt som belöning.


Jag körde alltså trainer.


Andra goda nyheter är att jag nu har en funktionsduglig vinterhoj. Tackar Linus för det! Den hade tydligen kunnat braka ihop när som helst då två ekrar var helt off på bakhjulet. Hade ju varit en rolig upplevelse. Nu när det vita möglet börjar smälta kan man kanske våga sig ut på det första riktiga distanspasset sedan september. Kan eventuellt vara bra.

 
ANNONS
 
swyzak

swyzak

4 mars 2010 11:04

Gör du springsällis en stund när jag kommer och våldsgästar hos er nästa helg?

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Alf

Alf

4 mars 2010 23:11

Inte helt omöjligt. Beror på dagsformen på höftaset.

http://alf.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se