Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

Mat i kvadrat

Av Olof Södergård - 13 februari 2010 21:34

Blä. Det är segt att komma igång med träning efter sjukavbrott. Den tidigare motivationen som fanns är som bortblåst efter några dagar i soffpotatisens land. Man (läs: jag) blir bekväm. För att råda bot på detta gäller det att kickstarta igång allting så fort sjukdomen lämnat den veka kroppen. Gick sådär. Är ju så satans tråkigt att köra trainer. Speciellt efter en lång jobbdag springandes upp och ner för en trappa. Somliga har det värre, och somliga har det bättre. Fick in en kortis igår på cirka 1h med 3x10'/2'. Löjligt tråkigt. Ikväll blev det detta:


Pass: Styrkeintervaller 4x10'/3'


Belastning: Typ lagom. Max på trainern (Satori) och 2 kuggar kvar på cykeln


Kadens: 52-54 ungefär i snitt


Känsla: Seeegt


Skiten gjord hursomhelst. Gäller att köra ett gäng pass några dagar i rad nu för att återställa kroppen i de gamla rutinerna. Måste hela tiden intala mig själv om jag bara vill bli bra, eller om jag vill bli bäst. Brukar funka som tändvätska.


En skum sak. Eftereffekterna av magsjukan har genererat i en dämpad hunger. Trodde att jag behövde fylla på depåerna i onsdagskväll, och satte i mig en Big One-pizza. Sedan dess har jag inte varit hungrig. Praktiskt, me like. DAgens lunch bestod tex av en burk tonfisk på 95g + 4st Falu rågrut med Svennes kaviar. Göttigött. Mina coworkers klagar dock på lukten av den fina fisken. Märkligt.


Näpp, nu ska jag gå och tugga frukt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se