Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

Krankenstein

Av Olof Södergård - 21 januari 2010 17:10

Sedan sist det begav sig har jag: svettats en massa, ätit några kilo fett och socker, frusit om tårna och absolut inte åkt skidor.


Idag kliar det en anings i halsen vilket gör att jag inte kan slakta testcykeln. Hoppas på ett tillfrisknande per omgående. Passar då istället på att skriva några rader på denna fattiga sida om vad jag gjorde i tisdags.


Pass: 4x4'/3'


Belastining: 400w


Puls: Skulle ni gärna vilja veta va


Känsla: Under kontroll


Skulle testa vad jag hade för status på dessa typer av intervaller - Den norska klassikern. Var rätt övertygad om innan att 400w inte skulle innebära några utomjordliga kraftinsatser, vilket stämde. Då fick jag det på papper i alla fall. Ska testa en 20'are inom de närmsta veckorna också för att se hur man ligger till med FTP:n. Just det, slängde in 3st 30sek på 600w efteråt bara för att slippa varva ner så jäkla länge. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Edin

22 januari 2010 21:32

Kände också av en händelse under mina 400 w att det var ganska behagligt och inte alls så ansträngande.... Ge ditt max ett försök i 6 veckor, skruva på 25 watt mer än du tycker du borde ligga på, andas och trampa så kommer du ställa av vem som helst. Tack för sällskapet. Mer watt// Edin

 
Alf

Alf

25 januari 2010 00:07

Vi får se. Nu lyckades ju jag bli lite sjuk pga detta pass. VO2max i januari + lokaltrafik hem = direkt obra. Det var dock rätt så skoj ändå. Blir nog någon repris framöver!

http://alf.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se