Direktlänk till inlägg 10 juli 2009

Dödsryck

Av Olof Södergård - 10 juli 2009 00:10

  • Händer inte så mycket här.

  • Cyklade en kortis i söndags innan jobbet med lite fart.

  •  I måndags köttade jag tung styrka för benen samt överkroppen. Måste bibehålla de lilla muckler jag har.

  • Under tisdagen punkade jag på väg till jobbet, men som tur var fanns servicebilen med Dunberg nära till hands.

  • Igår (onsdag) stack jag ut vid 0630 på cykeln och körde 3xEpilogen progressivt, 9:08, 9:00, 8:52. Halvsegt på tom mage, men ändå helt okej. Åt sedan frukostbuffen på Bosön med Flås och Dunberg. Det var gott. Lyfte sedan tungt skrot med benen på kvällen.

  • Idag har det inte hänt något bortsett från den sedvanliga cyklingen till och från jobbet. Stannade till hos Per-Porraffär på hemvägen där Dr Fabian hade lagat en 3-rätters middag. Satt som ett smäck.

  • Imorgon ska jag cykla då jag är ledig. Verkar bli regn vilket medför 4h istället för 5h. Lättja är mitt mellannamn.

Om nu någon har missat det så påminner jag om det här och nu. Tour de France pågår ju för fullt med en comebackande Armstrong placerad på 2a-plats för tillfället. Imorgon är det målgång uppför till Andorra. Kan bli spektakulärt. Missa inte! Jag har hursomhelst inte missat en sändning pga att jag har installerat Eurosport Player på jobbet som rullar på skärmarna i butiken. Mkt praktiskt. Har ni vägarna förbi Runners'store kan ni kika förbi och titta cykel (och köpa skor). Det är iaf påslaget varje dag som jag jobbar.



 
 
Dunceor

Dunceor

17 juli 2009 09:14

Jag tänkte eftersom du jobbar på Runners så hade jag en fråga. Vet du om ni kommer få in de nya lättviktarna från New Balance (New Balance RC130)?

http://dunceor.wordpress.com

 
Ingen bild

Alf

17 juli 2009 19:32

Har faktiskt inte sett den där modellen förrän nu. Vad jag vet har vi (Runner's) inte beställt in den...ännu. Den verkar ju dock onekligen vara en intressant sko, och jag är själv mkt svag för lättviktare.

Ska höra med the boss på måndag om den ligger inplanerad för inköp, annars kan jag försöka se till att vi får hem den på något sätt. Det finns alldeles för få lätt-lättviktare ute i handeln.

Bra spanat!



 
Dunceor

Dunceor

17 juli 2009 20:27

Jag klämde på den inne på mässan på Sthlm marathon och den kändes kanon. Jag har NB RC152 sen innan och det är min absoluta favoritsko så jag har höga tankar på denna. Jag mailade RS och frågade men inget svar men vore kanon om du kunde fråga och tvinga dem att ta in den =) Intressanta är att den står enbart med på svenska NBs hemsida vilket är konstigt. Men tack i alla fall!

http://dunceor.wordpress.com

 
Ingen bild

floppis

20 juli 2009 10:31

För att försäkra mig om att du fortfarande lever tänkte jag köpa nya skor i veckan. Fortsätter skodiskussionen här då; femfingrarna, vad tycker du om dem? Tro'ru det är nåt att ha?

 
Ingen bild

Alf

22 juli 2009 23:28

@Dunceor - ska höra mig för imorgon. Har varit lite ledig.

@flipflop - nya skor ökar livslusten vilken dag som helst! Har inte testat 5-fingrar, men skulle vilja ha ett par. Spenat kör ju hårt med dem. Ganska dyra dock.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Ovido - Quiz & Flashcards