Direktlänk till inlägg 22 maj 2009

Jag ville vara intellektuell. Berest, belevad, äckligt ung, men arvet väger tungt

Av Olof Södergård - 22 maj 2009 23:21

Ni som bor i trakterna kring huvudstaden vet att det regnade idag. Vad gör inte Alf när det regnar? Jo just det, cyklar. Mesigt eller ej, men jag ogillar starkt att frysa samt bli nerskitad när jag istället kan undvika det. Det är i dessa lägen jag önskar att jag hade en alldeles egen testcykel (en 839a är en våt dröm) permanent uppställd och alltid redo att köra på utan krusiduller. Skulle underlätta i vardagen. Detta låter som ett tämligen klassiskt I-landsproblem, men men.


Istället för att cykla kollade jag på cykel. Girot såklart. Spurtetapp idag och målgång uppför imorgon. Mucho intresante. Fördrev även dagen med att gå och klippa av mig den begynnande lejonmanen. Har inte friserat mig sedan oktober så det var allt på sin plats. Skönt inför sommaren med en kortare samt mer lätthanterlig kalufs.


Alf version 2.0 i ett ansträngt försök att se lite putslustig ut.  


Ett besök i hallen blev det så även denna kväll för rehab + annan styrka. Den värsta övningen är nog Hitlerhunden-Remix. Brutalt överjävlig. Svårt att beskriva med ord. Ganska tomt där nere i hallen. De flesta av löpfriidrottarna är väl iofs i staden där solen alltid skiner aka Karlstad för helgens Stafett-SM. Får se om Bambi och hennes Lidingö kan ta hem någon seger. Bör inte vara omöjligt med tanke på att hon är kittad med nya spajks. Ett par äckligt lätta Nike Zoom Victory som väger runt 100g i storlek US-9. Tänk då vad de väger (eller inte väger) i storlek US-5(!).   

 
 
Ingen bild

Jocke Berg

23 maj 2009 10:07

Bra där! Nu har du ju börjat sätta dig in i Hagnesta Hill också.

 
SuperS

SuperS

23 maj 2009 15:33

Jag vill inte berätta hur många jag har, vill inte att du börjar gråta å känna att din hårdträning är förgäves lilla Olle:)

Fin frisyr...inte klippt dig sen oktober....lejonman med andra ord:)

http://supersilva.bloggagratis,se

 
Ingen bild

flåppiz

23 maj 2009 16:24

Rädd för vatten, är du gjord av socker? Eller öh, det är du väl, förlåt att jag glömde. Fråga LTIV om du kan få ärva nån lite halvsliten älskling (839:a) Hitlerhunden brutalversion mega-remix låter som en bra övning, ser fram emot att få en instruktion i utförandet snarast. Keep up good work!

 
Ingen bild

Alf

24 maj 2009 01:20

@JB - jes, den har rullat några varv på Spotify nu. Bra skit.

@Silva - Ojoj, här var man allt kaxig så det förslår! Eftersom att du indirekt implikerar på att du har fler packs än jag, bör jag således ligga och storböla i just detta nu..vilket jag gör (snyft) ;')

Thnx! Ekonomiklippning för en fattig student serru. 2ggr/år får banne mig räcka. Känner mig dock mer undergiven nu då jag ej har min fluffiga lejonman :)

@flåppz - älskar socker. Både att förtära samt låten. Övervann dock rädslan idag! Har kollat av med labbet, de har nada till försäljning. Vill du lära dig den frivilligt?? Ska väl gå att ordna isf :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Ovido - Quiz & Flashcards