Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Det finns ingen belöning och jag kräver ingenting bara att aldrig någonsin tvingas hålla käften

Av Olof Södergård - 14 februari 2009 00:32

Har gått runt som en levande död idag, och det passande nog på fredagen den 13e. Har somnat el nästan somnat på alla platseer jag varit på. Tror baske mig att jag behöver en låååång natts sömn.


Inget större hjärtmuskelarbete idag. Lyckades på något sätt ta mig ned till hallen iaf där det väntade styrka med Bambi. Körde mest onödiga övningar ur löparsynpunkt, men vi körde det vi tyckte var kul för dagen då ingen av oss var överpeppade att vara seriösa. Därför började vi med bänkpress! Det pågår ju en liten omröstning här till höger om hur mkt skrot Bambi kan lyfta. Majoriteten tror på brutna naglar hittils. Hennes rekord låg på 42.5kg...tills idag. Har väl gått en två veckor nu sedan senaste försöket och vilande verkar ha gett effekt. Slängde på 45kg, med viss nervositet, men hon tog det lätt som en plätt. Bestämde efter det att höja till 47.5kg. Lite vila och sedan lyfte Bambi upp den som ingenting! Imponerande av en 49kgs klump. Nästa gång blir det försök på 50kg. En respektabel vikt.


Imorgon är det tävling. Inte sugen, men får försöka bli det. Brukar gå bättre då. Det är löpningens blå band som skall springas, 1500m, och en som behärskade den distansen väl var en viss Anders Gärderud (3:36.73). Han skymtades löpandes på rundbanan idag, i långa tights och uppkavlad långärmad bomulls t-shirt. Hardcore. Såg fortf löjligt lätt ut i steget. Graciöst. Så vackert kommer det inte att se ut imorgon.

 
ANNONS
 
Ingen bild

SuperS

15 februari 2009 17:31

Levande död...då skulle du se mig idag..ingen vacker syn. Shrek är en skönhet jämfört med mig:)

 
Ingen bild

Alf

15 februari 2009 22:49

Hugaligen. Att se gräsligare ut än ett träsktroll kan näppeligen vara någon höjdare. Haha.

Extreme makeover nästa?..

 
SuperS

SuperS

16 februari 2009 00:24

Har sökt in flertals gånger men det slutar bara med att det aldrig hör av sig..jag är trött på att vara knölig och grön ,menar då kan jag lika gärna agera hulken. Vem fasen vill se ut som shrek? Anyone?

http://supersilva.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se