Direktlänk till inlägg 25 november 2008

morfar tycker om att läsa om allt nytt som har hänt

Av Olof Södergård - 25 november 2008 22:08

Blä


För att optimera antalet timmar sömn valde jag återigen att springa till praktikskolan denna morgon. Var tvungen att packa den monstruösaste ryggsäcken för att få plats med alla "vanliga" kläder att ha till hemresan. Stört segt att springa med ryggsäck, och speciellt på detta underlag. Tog den kortaste vägen vilket resulterade i ca32' löpning/snöpulsning.


Slutade vid 15 och skyndade mig ned till Lidingöbanan. Åkte in till GIH där jag, efter ombyte, skulle springa backintervaller. Trippade över till Å-lab, men möttes av ett dystert besked från Bambi att underlaget var olöpbart. Damn. Väldigt surt, men det var ett klokt beslut. Skulle ej blivit någon vidare kvalitét på passet då man skulle slirat runt mestadels och tappat tekniken. Det är ej syftet med backarna. Får se om det blir någon kvalité imorgon istället.


Spenaten stack upp på sitt löpband och simulerade backe där. Måste varit kul. Jag och Bambi stack iaf ut på en liten distansrunda i elljusens sken, bitvis. Vi skrapade ihop ca65', vilket får anses vara godkänt. Skaplig fart på de partier där det gick att springa mer normalt. Snittpuls 126, max 150.


Blir nog spring både till och från skolan imorgon då klockan slagit sent nu. Fan, fortfarande lite bitter över det missade kvalitetspasset, men men, ett missat pass i november gör förmodligen ingen skillnad i juni. Time is on my side.

 
 
Ingen bild

Flåsmannen

25 november 2008 23:03

Fan va du gnäller! Om du verkligen hade velat köra kvalitet hade det funkat top notch att snöpulsa tex vo2-intervaller. Eller göra som jag, först kvalitet på testcykeln följt av 45' distanslöpning. Choose your destiny!

 
Ingen bild

Alf

25 november 2008 23:24

jada jada jada... vi får se. många dagar kvar av veckan.

 
Ingen bild

floppis

25 november 2008 23:28

floppis tycker om att läsa om allt nytt som har hänt (när hon borde skriva hemtenta). Sett till situationen bör packningen på ryggen utgöras av ett fett batteri och ovanpå buffen placeras sedan en fet lampa, och sen löper man rakt ut i Skavlötens gräddiga spenat. Ah, livskvalité! Men om du säger det så, kanske blir en ny backattack redan imorgon.

 
Ingen bild

Alf

26 november 2008 07:39

flopp: skulle gärna byta ut ryggsäcken mot en fet pannlampa. Det är ju så satans kul att få springa runt i mitt i skogen och lufsa i snön! Dock så tillåter ej plånboken det, samt att jag behöver ryggsäcken för att, om möjligt, hålla mig vid liv under hemresan.

Backe på fredag om inte annat?

 
Ingen bild

floppiz

26 november 2008 10:16

Man vill också ha skor med inbyggd smältfunktion i sulan som garanterar aret-runt-barmark vid fotisättninspunkten. Backe på fre är troligt, efter två dagars föreläsningar om tjockisar och inaktivitet brukar motivationen va exeptionellt extrahög.

 
Alf

Alf

26 november 2008 22:05

Flopp: skulle ju ej vara helt fel att ha. Underlättar säkerligen vid de rådande förhållandena. Hörde om föreläsningarna + duggan, bra morot!

http://alf.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olof Södergård - 22 juni 2010 18:15

Ja, nu säckar den här sidan ihop och en ny uppstår. Den kommer dock ligga kvar ute för allmän beskådan.   Ny adress: http://cykelalf.blogspot.com/   Förhoppningen är att denna förändring kommer stimulera mig till mer frekventa uppdateringar. ...

Av Olof Södergård - 14 juni 2010 22:10

No comments.. Ska ta och ändra format på denna ständigt eftersatta sida. Måste bara ta tag i mig själv först. Till dess ger jag er en sammanfattning. V.21 (helgen): Gjorde inget mer i träningsväg, men väl i sociala aktiviteter. Fest ute på ...

Av Olof Södergård - 28 maj 2010 23:06

Trött i benen.   Gjort denna vecka:   Måndag: maxtest (hade något tröga ben. pallade bara med 37s in på 475w. Klent. 5.35l hade jag och 13mmol i laktat efteråt. Liten bit kvar till toppnoteringarna från i vintras, dock sämre "uppladdning" nu....

Av Olof Södergård - 6 maj 2010 22:22


Ja, jag vet. Jag är en dålig människa som inte uppdaterar särdeles ofta. Lev med det.   Anyways. Efter två dagar packade med distans på cykeln valde jag att krypa in till den trygga miljön i labbet idag. Var ett bra tag sedan jag körde testcykel ...

Av Olof Södergård - 15 april 2010 20:38

Ja, utlovade ju bilder från gottlandet. Nedan följer några.   Mmm...brocco i mängder. Ett måste för den välmedvetna ätarätt-wannaben.       Okej. Här ser ni ett exempel på cykelhäng som innehåller x-antal fel i stilboken. Denna "pose" är ...

Ovido - Quiz & Flashcards